+90 505 883 30 25
Haberler
Kaptar Derneği Organik Pazar Açılışı
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kocasinan Belediyesi, Kapadokya Organik Tarım Üreticileri Birliği Derneği ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği'nin katkıları ile hazırlanan 'Yüzde 100 Ekolojik Pazar' 28/07/2019 tarihinde Erciyesevler Mahallesinde hizmet vermeye başladı. Pazar günleri  hizmet verecek organik pazar  yaz sezonu boyunca açık kalacaktır.  

KAPTAR Derneği tarafından denetlenen ve yönetilen %100 Ekolojik pazara katılan üreticilerin tamamı Kayseri de 11 ilçe de üretim yapmakta ve aracısız olarak tüketicilerle buluşmaktadırlar.
Daha sağlıklı toplum ve daha sağlıklı yarınlar oluşturmak adına ve organik ürünlerin üretimine, tüketimine destek olmak amacıyla hassasiyetle üzerinde durulan etkinliğin bu yıl 7.'incisi gerçekleştirildi. Sağlıklı ürünlerin üretim ve tüketimine teşvik için kurulan Ekolojik Pazarda 70 stantta; yüzde yüz organik olan sertifikalı ürünler, tüketicilere sunuldu.

'Ürünlerimizin hepsi sertifikalı' diyen Kapadokya Organik Tarım Üreticileri Birliği Derneği (KAPTAR) Başkanı Yeşim BEKYÜREK de "Ürünlerimizin topraktan sofraya kadar denetimlerini sağlıyoruz ve üretici ile tüketici arasında bir köprü oluşturuyoruz." diyerek  pazarı açtı. Açılışa Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet ÇOLAKBAYRAKTAR ve Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa ŞAHİN katılmıştır. 

Copyright © 2016 KAPTAR Tüm hakları saklıdır. Web tasarım medyatör

KAPADOKYA ORGANİK TARIM ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ